Motorrijden is ons streven

Regels

Home Forums Algemeen Regels

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #368
  M.C. Mios
  Sleutelbeheerder

  01,Het bestuur van MC MIOS hanteert een aantal voorwaarden en gedragsregels op het forum. Als geregistreerde gebruiker / bezoeker van het MIOS forum ga je akkoord met de volgende voorwaarden en gedragsregels.

  02,Het bestuur behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden en gedragsregels op ieder moment te wijzigen en zal je daar -waar mogelijk- van op de hoogte stellen. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden en gedragsregels te controleren op wijzigingen.

  03,Als gebruiker sta je toe dat de door jouw opgegeven informatie en jouw IP-adres bij registratie en iedere post in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt in beginsel niet zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij politie of justitie hierom vraagt, de rechter dat beveelt of er evident sprake is van onrechtmatig gedrag op het forum.  Het bestuur is niet verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

  04,Dit forum is uitsluitend bedoeld voor de leden van de MC MIOS die willen praten over onderwerpen die een relatie hebben met motorrijden.

  05,Om dit forum beschaafd, informatief, aangenaam en interessant te houden, heeft het bestuur gebruikersvoorwaarden / gedragsregels opgesteld waaraan iedere bezoeker van dit forum zich dient te houden.

  06,De forumgebruiker is en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de berichten die hij of zij op het forum plaatst of heeft geplaatst.

  07,Het bestuur behoudt zich het recht voor om naar eigen interpretatie en goeddunken gebruikers te waarschuwen en tijdelijk of definitief de toegang tot het forum te ontzeggen door middel van een IP-ban, hun bijdragen in te korten, te censureren, te anonimiseren en/of te verwijderen.

  08,Gebruikers zullen elkaar en anderen respecteren door geen scheld- of vloekwoorden en nodeloos kwetsende tekst(en) te gebruiken. 

  09,Agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, obscene, racistische, misleidende of aan de andere kant ongepaste of irrelevante bijdragen zijn niet toegestaan.

  10,Het gebruik van andermans identiteit is niet toegestaan.

  11,Het gebruik van meer dan één (1) gebruikersnaam is niet toegestaan.

  12,Op verzoek kunnen gegevens van gebruikers bij ernstige overtredingen van de gedragsregels aan Justitie en in uitzonderlijke gevallen andere derden worden verstrekt.

  13,Het is gebruikers niet toegestaan om persoonlijke informatie (zoals telefoonnummers, e-mailadressen en privéadressen) van anderen in bijdragen te vermelden.

  14,Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen op het forum of allerlei commerciële of non-commerciële bedrijven te promoten al dan niet door gebruik te maken van hyperlinks naar websites.

  15,Het is niet toegestaan bijdragen te plaatsen die verwijzen of linken naar websites, die de wettelijke grenzen en/of de grenzen van fatsoen overschrijden.

  16,Bijdragen mogen niet te lang zijn en maar één (1) keer worden geplaatst.

  17,Belastende uitlatingen dienen altijd te worden onderbouwd. 

  18,Het veelvuldig of overdreven gebruik van meerdere hoofdletters (het zogenoemde ‘schreeuwen’) is niet toegestaan, evenals het overdreven gebruik van vet, cursief en smileys. 

  19,Het is gebruikers niet toegestaan te chatten op het forum.

  20,Het is niet toegestaan om foto’s (of andere beeltenissen) van anderen en/of bedrijven op dit forum te plaatsen.

  21,Gebruikers mogen alleen bijdragen plaatsen waarvan zij de (auteurs)rechten hebben of voor welke zij toestemming hebben om deze bijdragen elektronisch openbaar te maken en te verveelvoudigen. Dit betekent dat het niet toegestaan is om (nieuws- of andere) berichten geheel of grotendeels over te nemen (van andere websites) en deze te posten op het forum. Wel is toegestaan een enkele zin of een link naar het bericht te plaatsen.

  22,Gebruikers van het forum dienen minimaal 16 jaar oud te zijn.

  23,Het is gebruikers niet toegestaan gebruik te maken van proxy’s en tijdelijke e-mailadressen (zogenaamde tempmail).

  24,Alvorens een nieuw topic te starten dienen gebruikers te controleren of er al soortgelijke topics op ons forum staan.

  25,Gebruikers zullen zich in een discussie beperken tot het onderwerp. 

  26,Het is gebruikers niet toegestaan bijdragen of topics op het forum te plaatsen die niet met de doelstellingen van MC MIOS te maken hebben.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 10 jaren, 4 maanden geleden door M.C. Mios.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 10 jaren, 3 maanden geleden door M.C. Mios.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 10 jaren, 2 maanden geleden door M.C. Mios.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 10 jaren, 2 maanden geleden door M.C. Mios.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 10 jaren, 2 maanden geleden door M.C. Mios.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 10 jaren, 2 maanden geleden door M.C. Mios.
  #1183
  Bram
  Deelnemer

  De regels zijn duidelijk. Heb ik geen probleem mee. De site ziet er goed uit. Complimenten!!

  #1222
  Sjaak Schouten
  Deelnemer

  Gaat wel lukken met de website lijkt mij.

  sjaaksch

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.